•  

DU FINDER OS HER

KØBENHAVN:

Pianoværkstedet Mattsson & McGehee er en klaver- og flygelforretning med tilhørende værksted og service-faciliteter såsom stemning, udlejning og fremfor alt; salg af nye kvalitetsinstrumenter.


Vores velassorterede butik ligger midt i det musikalske miljø, ved det nye Klassiske Konservatorie og det gamle Radiohusets koncertsal. Selvom vi ligger centralt i København, findes der gode parkeringsmuligheder - lige ved Forum og Musikkonservatoriet , og gode forbindelser med Metroen, da Forum station ligger lige på den anden side af gaden.


Mattsson & McGehee drives i dag af Gorm Munk og Claus Schimmel efter at være blevet stiftet i 1988 af Gorm Munk, Jim McGehee og Uffe Mattsson. Vi har en søsterafdeling i Århus med samme navn, med hvem vi driver et tæt samarbejde.


Institutioner som Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Danmarks Radio samt mange af landets førende pianister er del af vores omfattende og trofaste kundekreds. Et samarbejde der også forpligter.


Medlem af Dansk Pianostemmer- og Instrumentmagerforening.


Piano Værkstedet Mattsson & McGehee
Rosenørns Allé 18 · 1634 København V
Tlf.: 33 32 87 20 · kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS:

Mattsson & McGehee Piano Værkstedet ligger i Grønnegade 63, midt i Århus centrum, en sidegade til Åboulevarden og kun få hundrede meter fra Magasin du Nord.


Vi har til huse i en smukt restaureret bygning fra 1903 som rummer 600 m² forretning, værksted og velfungerende studie/undervisningslokaler.

Virksomheden blev grundlagt i 1989 af instrumentmagerne Steen Bjørnager og Christian Thoft. Vi leverer klaverer og flygler til private, foreninger, musikskoler og koncertsteder m.m. overalt i Danmark. Yamaha Scandinavia og Piano Værkstedet er pr. 1. januar 2008 indgået i et tæt samarbejde om salget af akustiske klaverer og flygler, under navnet YAMAHA PIANO CENTER.


Piano Værkstedet Mattsson & McGehee
Grønnegade 63 · 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 26 25 · arh@yamahapianocenter.dk

 NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved