C2X FLYGEL

Pris: fra 173.000 DKK

173 cm (5'8 ") Conservatory Grand Piano

C2x modellen kan bruges i mange sammenhænge, private hjem og som øve instrumenter til institutioner.

De nye CX flygel-modeller er resultatet af flere års forskning og udvikling. Vi bruger flere af de forskningsmæssige elementer fra koncertflyglet CFX når vi producerer Cx flyglerne.

Sammenlignet med de forrige C-flygel modeller er der sket markante forbedringer, heriblandt en forstærket konstruktion med bedre integration mellem ribber og afstivere, ny og forbedret krone på klangbunden (hvælving), europæiske strenge og hammerfilt fremstillet i henhold til Yamahas specifikationer. Alle disse forbedringer gør at flyglerne har en varmere tone og en mere kraftfuld klang.

Flyglerne har også gennemgået en række forandringer i designet af kabinettet, nodestativet ben og pedal lyre - så det er en masse nye specifikationer, der tilsammen udgør en helt ny flygel serie. Med 6 modeller fra 161 cm til 227 cm i længden, har vi et flygel der passer i enhver sammenhæng; private hjem, skoler, musikskoler, kirker, konservatorier, på scener og koncertsale.

Cx-serien er grundstenen i vores flygelsortiment, hvori mere end 100 års erfaringer med materialer, forarbejdning og virtuost håndværk er samlet i disse mesterværker. Det er en kombination af professionelt håndværk og en præcis maskinel forarbejdning, der muliggør den høje kvalitet - og kombineret med den konkurrencedygtige pris er der her tale om instrumenter i særklasse. Selv i vores tørre Skandinaviske klima der stiller enorme krav til kvalitet, kan vi garantere dig en lang levetid. Med et Cx-serie flygel får du et instrument, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, hverken i valget af materialer eller i fremstillingen.

Leveres i poleret sort (PE Polished Ebony)

C-serien kan leveres i poleret hvid og andre forskellige træsorter - kontakt os for mere information.

Fås også som Disklavier, Disklavier PRO eller SilentNYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved