C3X FLYGEL

Pris: fra 211.000 DKK

186 cm (6'1 ") Conservatory Grand Piano

C3X er verdens mest solgte flygel størrelse, og der står Yamaha på de fleste af dem. Du kan finde Yamaha C3 som øve instrumenter på stort set alle institutioner i verden, og det anvendes desuden til mindre koncertsteder og kirker.

De nye CX flygel-modeller er resultatet af flere års forskning og udvikling. Vi bruger flere af de forskningsmæssige elementer fra koncertflyglet CFX når vi producerer Cx flyglerne.

Sammenlignet med de forrige C-flygel modeller er der sket markante forbedringer, heriblandt en forstærket konstruktion med bedre integration mellem ribber og afstivere, ny og forbedret krone på klangbunden (hvælving), europæiske strenge og hammerfilt fremstillet i henhold til Yamahas specifikationer. Alle disse forbedringer gør at flyglerne har en varmere tone og en mere kraftfuld klang.

Flyglerne har også gennemgået en række forandringer i designet af kabinettet, nodestativet ben og pedal lyre - så det er en masse nye specifikationer, der tilsammen udgør en helt ny flygel serie. Med 6 modeller fra 161 cm til 227 cm i længden, har vi et flygel der passer i enhver sammenhæng; private hjem, skoler, musikskoler, kirker, konservatorier, på scener og koncertsale.

Cx-serien er grundstenen i vores flygelsortiment, hvori mere end 100 års erfaringer med materialer, forarbejdning og virtuost håndværk er samlet i disse mesterværker. Det er en kombination af professionelt håndværk og en præcis maskinel forarbejdning, der muliggør den høje kvalitet - og kombineret med den konkurrencedygtige pris er der her tale om instrumenter i særklasse. Selv i vores tørre Skandinaviske klima der stiller enorme krav til kvalitet, kan vi garantere dig en lang levetid. Med et Cx-serie flygel får du et instrument, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, hverken i valget af materialer eller i fremstillingen.

Leveres i poleret sort (PE Polished Ebony)

C-serien kan leveres i poleret hvid og andre forskellige træsorter - kontakt os for mere information.

Fås også som Disklavier, Disklavier PRO eller SilentNYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved