S6 FLYGEL

Pris:

212cm (6' 11'') Koncert Flygel til hjemmet, studiet eller scenen  

Et sublimt instrument.

Når S6 flyglerne forlader Yamahas koncertflygel værksted er de blevet individuelt håndsamlet og er klar til at imødekomme kravene fra selv den mest krævende professionelle pianist.

S6 og S4 bliver bygget efter gammel tradition af de dygtigste instrumentmagere på vores fabrik i Japan. Hvert instrument der forlader deres hænder, er intet mindre end et mesterværk. Her bliver alle detaljer omhyggeligt tilpasset og efterset, flere gange. På Yamahas savværk bliver de bedste materialer udvalgt til S-flyglerne, og derefter bliver de behandlet varsomt på transporten til værkstedet. Støberiet har specielle teknikker til delene på S-flyglerne derfor tør vi kalde S-flyglerne for mesterværker.

Med nylige revideringer af designet er der blevet plads til Yamahas seneste landvindinger og S6 afspejler således det ypperligste indenfor fremstilling af koncertflygler og musikaliteten af den der spiller på det.

Nye materialer leverer en varmere, rigere lyd med større resonans. Forbedringer i specifikationerne af de viklede kobber-strenge giver renere, mere harmoniske og bedre intonerede bas toner. Kraftige hjul, som på et koncertflygel, gør instrumentet nemmere at flytte. De æstetiske forbedringer omfatter nye ben, nodeholder og lyre, samt nye finishes på indre overflader giver flyglet et distinkt elegant udseende.

En ny sikkerhedsindretning sørger for at holde låget sikkert åbent i alle positioner.NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved