C2X DISKLAVIER FLYGEL

Pris: fra 302.000 DKK

173 cm (5'8 ") Conservatory Grand Piano
C2x modellen kan bruges i mange sammenhænge, private hjem og som øve instrumenter til institutioner.

De helt nye CX flygel-modeller er resultatet af flere års forskning og udvikling. Vi bruger flere elementer fra Koncertflyglet CFX når vi producerer Cx flyglerne.

Sammenlignet med de forrige C-flygel modeller er der sket markante forbedringer, heriblandt en forstærket konstruktion med bedre integration mellem ribber og afstivere, ny og forbedret krone på klangbunden (hvælving), europæiske strenge og hammerfilt fremstillet i henhold til Yamahas specifikationer. Alle disse forbedringer gør flyglerne har en varmere tone og en mere kraftfuld klang.

Flyglerne har også gennemgået en række forandringer i designet af kabinettet, nodestativet ben og pedal lyre - så det er en masse nye specifikationer, der tilsammen udgør en helt ny flygel serie. Med 6 modeller fra 161 cm til 227 cm i længden, vi har et flygler der passer i enhver sammenhæng; private hjem, skoler, musikskoler, kirker, konservatorier, på scener og koncertsale.

C-serien er grundstenen i vores flygel sortiment, med mere end 100 års erfaring i materialer, driver og kunsthåndværk, en kombination, der gør det muligt for høj og ensartet kvalitet. Den præcise konstruktion og materialer af høj kvalitet gør vingerne har en lang levetid, selv i vores tørre skandinaviske klima. Med en C-fløj, får du et instrument, som ikke er blevet kompromitteret på nogen områder.

C-serien er grundstenen i vores flygelsortiment, hvori mere end 100 års erfaringer med materialer, forarbejdning og virtuost håndværk er samlet i disse mesterværker. Det er en kombination af professionelt håndværk og en præcis maskinel forarbejdning, der muliggør den høje kvalitet. Selv i vores tørre Skandinaviske klima der stiller enorme krav til kvalitet, kan vi garantere dig en lang levetid. Med et C-serie flygel får du et instrument, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, hverken i valget af materialer eller i fremstillingen.

Leveres i poleret sort (PE Polished Ebony)

C-serien kan leveres i poleret hvid og andre forskellige træsorter - kontakt os for mere information.NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved