C7X DISKLAVIER FLYGEL

Pris: fra 485.000 DKK

227 cm (7'6 ") Conservatory Grand Piano
C7x er en mindre koncert model. Modellen har det samme fine lydbillede som C6x med den forskel, at de lidt længere basstrenge giver en endnu mere fyldig og kraftfuld bas, som er en fordel i større lokaler.

De helt nye CX flygel-modeller er resultatet af flere års forskning og udvikling. Vi bruger flere elementer fra Koncertflyglet CFX når vi producerer Cx flyglerne.

Sammenlignet med de forrige C-flygel modeller er der sket markante forbedringer, heriblandt en forstærket konstruktion med bedre integration mellem ribber og afstivere, ny og forbedret krone på klangbunden (hvælving), europæiske strenge og hammerfilt fremstillet i henhold til Yamahas specifikationer. Alle disse forbedringer gør at flyglerne har en varmere tone og en mere kraftfuld klang.

Flyglerne har også gennemgået en række forandringer i designet af kabinettet, nodestativet ben og pedal lyre - så det er en masse nye specifikationer, der tilsammen udgør en helt ny flygel serie. Med 6 modeller fra 161 cm til 227 cm i længden, har vi et flygel der passer i enhver sammenhæng; private hjem, skoler, musikskoler, kirker, konservatorier, på scener og koncertsale.

C-serien er grundstenen i vores flygel sortiment, med mere end 100 års erfaring i materialer, driver og kunsthåndværk, en kombination, der gør det muligt for høj og ensartet kvalitet. Den præcise konstruktion og materialer af høj kvalitet gør vingerne har en lang levetid, selv i vores tørre skandinaviske klima. Med en C-fløj, får du et instrument, som ikke er blevet kompromitteret på nogen områder.

C-serien er grundstenen i vores flygelsortiment, hvori mere end 100 års erfaringer med materialer, forarbejdning og virtuost håndværk er samlet i disse mesterværker. Det er en kombination af professionelt håndværk og en præcis maskinel forarbejdning, der muliggør den høje kvalitet. Selv i vores tørre Skandinaviske klima der stiller enorme krav til kvalitet, kan vi garantere dig en lang levetid. Med et C-serie flygel får du et instrument, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, hverken i valget af materialer eller i fremstillingen.

Leveres i poleret sort (PE Polished Ebony)

C-serien kan leveres i poleret hvid og andre forskellige træsorter - kontakt os for mere information.NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved