C6X SILENT FLYGEL

Pris: fra 338.000 DKK

212cm (6' 11'') Conservatory Silent Flygel

Nyt SH Silent™ modul og nye hovedtelefoner

Det nye SH Silent™ system leverer et uovertruffet, livagtigt lydbillede. Samspillet mellem de nye livagtige samplinger og de helt nyudviklede, medfølgende hovedtelefoner HPH200 er intet mindre end fantastisk. Yamahas udviklingsafdeling har endnu en gang overgået sig selv og sat alle konkurrenterne skakmat. Besøg os i København eller Århus hos Yamaha Piano Center, og få en demonstration af hvor enestående dette system lyder. Vi lover dig, at du vil blive overrasket!

Yamaha Silent™ Flygel

Yamaha har opfundet et system, der forener det traditionelle klassiske klaver med den mest innovative elektronik: Silent Piano™.

Yamaha klaverer og flygler kan leveres som Silent modeller. Udefra ligner det et helt almindeligt instrument, med en boks diskret placeret under tangentskuffen - men indvendigt, bliver avanceret elektronik bygget ind i tangenterne og tilsvarende i resten af instrumentet - et kompliceret system af sensorer og afbrydere sender et signal til en styreenhed, hvori der ligger en utroligt livagtig sampling af et koncertflygel.

Man betjener Silent systemet med en pedal, eller et håndtag, der aktiverer systemet. Derved flyttes instrumentets hammermekanik, således strengene ikke bliver slået an. Det er derfor muligt, på et traditionelt klaver eller flygel at benytte hovedtelefoner - så man kan øve sig i fred og ro, mens resten af familien befinder sig i samme rum. Har man ikke plads i hjemmet, bor man i lejlighed eller ønsker man blot at kunne øve sig uden at nogen lytter med, er et Yamaha instrument med Silent Piano™ system indbygget, det perfekte valg.

Om Yamaha C-serien

Instrumentet har længe været det foretrukne valg for mange pianister og sætter standarder, udfra hvilke andre flygler bliver målt. C-serien bliver løbende opdateret, når vores instrumentmagere finder nye metoder til at forbedre dem, og rummer nu en række forbedringer i alle sine syv fremragende instrumenter - alle i højeste professionelle kvalitet.

En unik forbedring for Yamaha, er tangentbelægningen Ivorite™, der kort fortalt er et komposit materiale med samme egenskaber som elfenben. En anden forbedring er Humid-A-Seal™ stemmestok, der øger stemmeholdbarheden betragteligt, og derved forbedrer lydkvaliteten i instrumentet, også mellem stemningerne. Dette er desuden en stor fordel i det tørre klima vi har i Skandinavien, og er med til at forlænge flyglets levetid.

C-serien er grundstenen i vores flygelsortiment, hvori mere end 100 års erfaringer med materialer, forarbejdning og virtuost håndværk er samlet i disse mesterværker. Det er en kombination af professionelt håndværk og en præcis maskinel forarbejdning, der muliggør den høje kvalitet. Med et C-serie flygel får du et instrument, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, hverken i valget af materialer eller i fremstillingen.

Leveres i Poleret Sort

C-serien kan leveres i flere forskellige farver (Forhør venligst nærmere)

Fås også i Disklavier eller Disklavier PRO-udgave.

Instrumentet er på lager til omgående levering.NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved