GB1 SILENT FLYGEL

Pris: fra 105.000 DKK

SILENT FLYGEL GB1 SG2


Yamaha Silent™ Flygel
Yamaha har opfundet et system, der forener det traditionelle klassiske klaver med den mest innovative elektronik: Silent Piano™.
Yamaha klaverer og flygler kan leveres som Silent modeller. Udefra ligner det et helt almindeligt instrument, med en boks diskret placeret under tangentskuffen - men indvendigt, bliver avanceret elektronik bygget ind i tangenterne og tilsvarende i resten af instrumentet - et kompliceret system af sensorer og afbrydere sender et signal til en styreenhed, hvori der ligger en utroligt livagtig sampling af et koncertflygel.
Man betjener Silent systemet med en pedal, eller et håndtag, der aktiverer systemet. Derved flyttes instrumentets hammermekanik, således strengene ikke bliver slået an. Det er derfor muligt, på et traditionelt klaver eller flygel at benytte hovedtelefoner - så man kan øve sig i fred og ro, mens resten af familien befinder sig i samme rum. Har man ikke plads i hjemmet, bor man i lejlighed eller ønsker man blot at kunne øve sig uden at nogen lytter med, er et Yamaha instrument med Silent Piano™ system indbygget, det perfekte valg.

Prisbilligt kvalitetsflygel - GB1 tilbyder usædvanlig høj kvalitet til en overkommelig pris. Nu har du mulighed for at få flyglets design til klaverets pris.

Nu kan du eje det flygel du altid har ønsket dig, selv hvis pladsen er trang. GB1 Silent er med sin beskedne størrelse perfekt til mindre rum, uden at der er sparet på kraften, tonaliteten og udtryksmulighederne i forhold til større Yamaha flygler. Det bedste af det hele er at GB1 Silent tilbyder dig den velkendte Yamaha kvalitet til en overraskende overkommelig pris. Instrumentet er udviklet af vores instrumentmagere i Japan, men bliver bygget på Yamaha´s egen store fabrik i Indonesien.

Kan også leveres som Disklavier (DGB1K)

 NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved