GC1 SILENT FLYGEL

Pris: fra 171.000 DKK

Det nye SH Silent™ system leverer et uovertruffet, livagtigt lydbillede. Samspillet mellem de nye livagtige samplinger og de helt nyudviklede, medfølgende hovedtelefoner HPH200 er intet mindre end fantastisk. Yamahas udviklingsafdeling har endnu en gang overgået sig selv og sat alle konkurrenterne skakmat. Besøg os i København eller Århus hos Yamaha Piano Center, og få en demonstration af hvor enestående dette system lyder. Vi lover dig, at du vil blive overrasket!

Yamaha Silent™ Flygel

Yamaha har opfundet et system, der forener det traditionelle klassiske klaver med den mest innovative elektronik: Silent Piano™.

Yamaha klaverer og flygler kan leveres som Silent modeller. Udefra ligner det et helt almindeligt instrument, med en boks diskret placeret under tangentskuffen - men indvendigt, bliver avanceret elektronik bygget ind i tangenterne og tilsvarende i resten af instrumentet - et kompliceret system af sensorer og afbrydere sender et signal til en styreenhed, hvori der ligger en utroligt livagtig sampling af et koncertflygel.

Man betjener Silent systemet med en pedal, eller et håndtag, der aktiverer systemet. Derved flyttes instrumentets hammermekanik, således strengene ikke bliver slået an. Det er derfor muligt, på et traditionelt klaver eller flygel at benytte hovedtelefoner - så man kan øve sig i fred og ro, mens resten af familien befinder sig i samme rum. Har man ikke plads i hjemmet, bor man i lejlighed eller ønsker man blot at kunne øve sig uden at nogen lytter med, er et Yamaha instrument med Silent Piano™ system indbygget, det perfekte valg.

Instrumentet :

161 cm (5'3") flygel baseret på mange elementer og specifikationerne i Yamaha C-serien. Et japansk bygget flygel med samme rige tonale kvalitet, men i et meget fornuftigt prisleje.

Det smukke nye GC1 kombinerer duplex skala-designet og den rige tonalitet fra vores C1 flygel med prismæssige fordele i valg af materialer og produktion for at skabe et instrument der både er exceptionelt udtryksfuldt og samtidig til at betale. GC1 er bygget i Japan.

Leveres i farverne: Poleret Sort og Poleret Hvid

Fås desuden som Disklavier DGC1ANYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved