OM OS

Yamaha har bygget instrumenter i mere end 100 år, siden 1887. Flygler og klaverer fra Yamaha, har altid stået for høj kvalitet, musikalsk forståelse, markedsledende innovation og banebrydende nyskabelser i et ellers traditionelt fag.

Yamahas første flygel opnåede en ærespris ved verdensudstillingen i St. Louis i 1904, og i 1991 passerede vi 5 millioner instrumenter. Gennem de sidste 25 år har Yamaha, med udviklingen af Silent, Disklavier, og senest TransAcoustic instrumenter, skabt en bro mellem det traditionelle akustiske flygel og den elektroniske verden - til stor fornøjelse for musikere og deres publikum.

I dag har Yamaha et bredt sortiment af instrumenter i alle prisklasser. Lige fra det billige klaver til begynderen, til det håndbyggede koncertflygel alt sammen i en meget høj kvalitet. Derfor er Yamaha mange pianisters foretrukne instrument.

Det er Yamahas dygtige instrumentmagere der designer og udvikler instrumenterne der efterfølgende bygges på fabrikker i Japan og Indonesien.

Indtil 2009 lå Yamahas japanske fabrik i centrum af byen Hamamatsu, sammen med Yamahas globale hovedkvarter. Men i 2009 indviedes en ny, større og meget mere tidssvarende fabrik i Kakegawa, lidt udenfor Hamamatsu. Fabrikken huser udover instrumentproduktionen også Yamaha Piano Technical Academy, der uddanner pianostemmere og instrumentmagere fra hele verden.

I 1974 indviedes Yamaha Music Indonesia. En stor fabrik i Jakarta, der producerer en lang række forskellige musikinstrumenter; deriblandt B-serien og P-serien akustiske pianoer og GB1 flyglet. Kvaliteten af de instrumenter der bygges i Indonesien er imponerende høj. Man arbejder med de samme principper om kvalitetskontrol, som fabrikken i Japan. Personalet har en enorm viden om træforarbejdning, og uddannes løbende af Yamaha personale fra Japan.

Det betyder, at uanset om du køber et Yamaha instrument der er produceret i det ene eller det andet land, kan du være sikker på at få et instrument af højeste kvalitet. Vi kalder det Company of origin.

Yamaha-navnet er din garanti for den bedste kvalitet.
       
YAMAHA PIANO CENTER er stedet hvor du kan se, prøve og lytte til et stort udvalg af Yamahas flygler og klaverer. Du får kompetent og faglig rådgivning, både før og efter køb, hvad enten du ønsker et flygel eller et klaver. Her får du mulighed for at teste grundigt, inden du tager en beslutning.

YAMAHA PIANO CENTER er Yamahas egne showrooms, i de to største byer i Danmark København og Århus. Har du ikke mulighed for at komme til os, så kommer vi til dig - vi servicerer og rådgiver kunder over hele landet. Vi samarbejder med lokale, højt respekterede fagfolk der brænder for deres håndværk. Vi sælger direkte til private, institutioner og firmaer, og leverer det valgte instrument direkte fra butik, eller fra vores lager.

Vi har et stort udvalg af pianoer og flygler stående i butikkerne, der løbende udskiftes i takt med at de bliver solgt men er der en speciel model du gerne vil prøve, så tager vi den hjem. På de større modeller kan vi desuden tilbyde SELECTION. Det betyder at instrumentet kan udvælges i Hamborg, hvor Yamaha Music Europe har hovedkontor og centrallager. Her er der bygget en sal med koncertsals akustik, hvor vi har mulighed for at stille et antal identiske flygelmodeller op, så du kan vælge præcis det eksemplar du ønsker.

Du opnår fordelen ved at handle direkte med producenten, både hvad angår det store udvalg af instrumenter og de meget fordelagtige priser. Vores priser finder du her på hjemmesiden de er ikke hemmelige. Instrumenterne er prissat rigtigt fra starten, derfor kommer vi aldrig til at være dem med de største rabatter og slagtilbud. Du er velkommen til at sammenligne med andre leverandører eller producenter.

Vores priser tåler enhver sammenligning.

Som kunde hos YAMAHA PIANO CENTER er du sikret fabriksnye instrumenter i den velkendte YAMAHA kvalitet, med fuld YAMAHA fabriksgaranti.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os. Du finder adresser og telefonnumre her på siden under BUTIKKER.

Velkommen til YAMAHA PIANO CENTER.NYHEDSBREV

HOLD DIG OPDATERET

Få nyheder om Yamaha klaverer og flygler direkte i din email postkasse.

TILMELD DIG

KONTAKT

FIND OS HER

KØBENHAVN

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Rosenørns Allé 18

1634 København V

Tlf.: 33 32  87 20

kbh@yamahapianocenter.dk

 

ÅRHUS

PianoVærkstedet Mattson  & McGeHee

Grønnehade 63

8000 Århus C

Tlf.: 86 12  26 25

arh@yamahapianocenter.dk


Copyright o 2015 Yamaha Corporation

All rights reserved