Piano

Hos Yamaha Piano Center finder du et stort udvalg af pianoer til både nybegynderen såvel som den professionelle pianist. Her kan du få alt fra klassiske akustiske pianoer til moderne Silent-pianoer eller selvspillende pianoer, TransAcoustic pianoer eller helt digitale pianoer.

Hvad du end vælger, garanterer vi en maksimal oplevelse af absolut højeste kvalitet og gedigent håndværk, som kan mærkes helt ud i fingerspidserne.

Erfaring

Læs mere om vores forskellige pianotyper nedenfor

 

Akustiske pianoer

Det der fremfor alt andet kendetegner i akustisk piano, er den store udtryksmæssige dybde i tonerne - en lyd, der stadig ikke lader sig helt gengive digitalt, selvom udviklingen er kommet langt. Navnlig er det følelsen af anslaget i tangenterne, og resonansen der opstår, når sustainpedalen trykkes ned, som er det, der gør det akustiske piano unikt.

Husk også på, at et piano er mere end bare et instrument. Det bliver en del af dit liv, og hvis du passer godt på dit instrument, kan det være med dig hele livet og blive i familien i generationer.

Læs mere om akustiske pianoer her!

Silent Piano

Det særlige ved Silent-pianoer er valgfriheden, uden at gå på kompromis. Tværtimod. I modsætning til et digitalpiano, hvor du godt nok også kan spille med hovedtelefoner, så får du med et Silent-piano også muligheden for den rigtige klang, som kun et akustisk instrument kan give.

Læs mere om Silent piano her!

Selvspillende piano

Selvspillende pianoer er blevet mere og mere populære - og de seneste 10 år har udviklingen nærmest været eksplosiv. Teknikken er nu utroligt forfinet og i dag bruges selvspillende pianoer både som eksklusivt underholdningsindslag i hoteller, restauranter, konferencecentre, gallerier og hos privatpersoner mm., men også som et seriøst værktøj i lydstudier, hvor det åbner nye muligheder. Med et selvspillende klaver er der ingen grænser.

Læs mere om selvspillende piano her!

TransAcoustic Piano

TransAcoustic Piano er en af Yamahas seneste innovationer, som helt sikkert kan maksimere dit kreative potentiale. Her er grænserne næsten helt udvisket mellem det akustiske og det digitale, og de to domæner har aldrig arbejdet tættere sammen. Et TransAcoustic piano er et akustisk piano med ekstra digital teknologi, der bruger hele pianoets sangbund og kabinet som højttaler. På den måde bliver det muligt, at have et instrument, der både har den helt autentiske akustiske klang, men samtidig også kan tilføje noget ekstra til denne, på en unik naturlig klangfuld måde. Resultatet er næsten magisk og rummer helt nye muligheder, at opleve dit akustiske piano på.

Læs mere om TransAcoustic piano her!

Find butik

Yamaha Piano Center har egne showrooms i to velrenommerede pianobutikker i København og Århus. Du er altid velkommen i vores showrooms, hvor du kan få professionel rådgivning og prøve, se og høre vores akustiske pianoer.

Se butikkerne her!