U-SERIEN TransAcoustic

U-serien TransAcoustic er som serie en målestok for alle andre klaverer, og det oplagte valg til professionelle pianister, musikskoler eller krævende amatører. Vores TransAcoustic klaverer i U-serien imponerer alle.

Mere om U-serien TransAcoustic

Med et omfattende nyt design er disse klaverer bedre end nogensinde, med mange fremskridt i form af nye materialer og konstruktion. Det nye design og de nye komponenter resulterer i en bedre lyd og andre modifikationer har øget styrken og holdbarheden. U-serien sætter standarden for elegance og excellens, og har hentet meget inspiration fra vores mest eksklusive koncertflygeler.

Hammere med nyt design

Hammerne i U-serien er fremstillet i udvalgte materialer for at opnå den bedst mulige tone, respons og holdbarhed.

Avanceret mekanik

Alle dele der har indflydelse på tonen, er blevet forbedret gennem årene. Nu har U-serien en fyldig og stor resonans, og en jævn og balanceret klang over hele klaviaturet.

Sangbund og ramme

En særlig afstiverkonstruktion giver sangbunden ekstra styrke og back posts med mere giver klaveret endnu bedre resonans og stabilitet.

Klaviaturlåg med blød lukkemekanisme

Den dæmpningsmekanisme som tidligere kun fandtes på vores flygler, findes nu i U-serien, og det gør at låget ikke kan falde ned over klaviaturet og skade fingre eller tangenter.


Find butik

Yamaha Piano Center har egne showrooms i to velrenommerede pianobutikker i København og Århus. Du er altid velkommen i vores showrooms, hvor du kan få professionel rådgivning og prøve, se og høre vores akustiske pianoer.

Se butikkerne her