Vores b-serie klaverer er designet til at tilbyde Yamaha-kvalitet til en overkommelig pris.

De bringer alt, hvad vi har lært fra over 100 års produktion, til et perfekt klaver for unge pianister. Forbedre spilleoplevelsen, der giver børnene selvtillid til at lære, øve og udføre.

Yamahas akustiske klaverer er robuste og kompakte, hvilket gør dem ideelle til mindre rum. De er kendt for deres rene, klare tone og har tangenter med presise anslag som er let til at inspirere pianister på ethvert niveau.

 

 

Køb et nyt Yamaha b-serie nu, og få en opgraderingsbonus for dit gamle klaver eller digitalklaver, plus 3 måneders gratis Flowkey Premium-adgang.

HVOR SKAL DU STARTE ?

Find deres perfekte akustiske klaver, uanset om de er en absolut nybegynder eller en dygtig spiller.

 

KREATIVE MÅDE AT FÅ DEM TIL AT ØVE, ØVE, ØVE !

B-serien fås også som SILENT Piano™, der giver børn mulighed for at øve med hovedtelefoner. Se dit barn lære note for note, og at de ser frem til ny succes. Yamaha akustiske klaverer hjælper dem hvert trin i deres musikalske rejse - fra barndom gennem ungdomsår til voksenalderen.

AKUSTISKE KLAVERER

 

DEN NYE FAMILIE MEDLEM

Leder du efter det perfekte sted at starte?

Yamaha b1 er vores entry-level klaver, men formår stadig at levere det lydbillede, du forventer af et Yamaha-klaver. Uovertruffen design møder kvalitet uden kompromis, b1 er synonymt med en masse klaver for pengene.

Start small, dream big

 

 

AMBITION MØDER OVERKOMMELIG PRIS

Yamaha b2 er bygget til at holde.

De responsive tangentene er inspirerende, og gennem større møbelhøjde og solid konstruktion forbedres hver individuelle tone. Du får en større lydstyrke på samme tid som klangen bliver fyldigere.

 

 

TOP YDEEVNE

Se nærmere på vores mest klangfulde klaver i b-serien for at få den bedste ydeevne. Med sin 121 cm højde er møbelet bygget til at give en rig, stor lyd til hver tone. Det største klaver i vores b-serie har fem bagbjælker, der sikrer ekstra god stabilitet til klangbunden, som er lavet af gran af høj kvalitet. Yamaha b3 er klar til at ledsage børn og unge på hvert trin af deres musikalske rejse.

 

 

SILENT OPLEVELSEN

Nu kan dit barn også genskabe lyden af ​​et koncertflygel digitalt gennem hovedtelefoner og andre funktioner, der gør det sjovt at øve. Alle vores b-serie klaverer kan tilsluttes en smartphone eller tablet for blandt andet at bruge appen "Smart Pianist", der gør læring sjov og interaktiv.

 

 

Musik byder på så mange fordele, at det aldrig har været nemmere at begynde at spille. Med Yamaha b-serien kan du købe dit drømmeinstrument nu og få en opgraderingsbonus for dit gamle klaver eller digitalklaver med 88 tangenter, plus 3 måneders gratis Flowkey premium-adgang. Kampagnen gælder fra 1. oktober 2020 til 15. januar 2021. Kontakt nærmeste Yamaha Piano Center for mere information:

 

  
CITY DEALER ADDRESS PHONE NUMBER WEBSITE EMAIL
København Pianoværkstedet Mattsson & McGehee Rosenørns Allè 18, 1634 KØBENHAVN V 33 32 87 20 Visit Website E-Mail
Århus Pianoværkstedet Mattsson & McGehee Grønnegade 61-63, 8000 ÅRHUS C 86 12 26 25 Visit Website E-Mail

 

 

START DIN MUSIKALSE REJSE I DAG

Tilmeld dig i dag, så holder vi kontakten med nyheder og tilbud.

FÅ EN HJÆLPENDE HÅND MED VORES FLOWKEY-APP!

Med flowkey vil dine børn kunne spille deres første sang på få minutter.

Flowkey er en af verdens mest populære apps til at lære at spille klaver og keyboard med. Den er også perfekt udformet til brugerens færdighedsniveau- Med dit Yamaha keyboard vil du have adgang til et stort udvalg af sangundervisning og lektioner samt hundredvis af sange.

I en begrænset periode leveres hvert køb af et Yamaha akustisk klaver, Yamaha digitalklaver eller Yamaha keyboard med tre måneders adgang til Flowkey premium - helt gratis!